C Företaget söker en ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent till vårt kontor i Luthagen, Uppsala. Tjänsten är ett vikariat på heltid från 1 juni 2016 till och med 31 mars 2017.

IMG_6864 

Om jobbet

 

Presentation
C Företaget har flera verksamhetsområden, i huvudsak barnomsorg och s.k. förenklat företagande. Vi har en liten administrativ enhet som sitter i lokaler i Luthagen som sköter ekonomi, löner, kund- och leverantörsfakturor m.m. Är du glad och prestigelös och kan ta egna initiativ kommer du säkert att trivas hos oss.

 

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du i huvudsak att arbeta med

  • leverantörsreskontra
  • kundreskontra
  • bokföring
  • avstämningar
  • telefon- och mailkontakter

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och har arbetat med leverantörs- och kundreskontra. Utöver detta förväntas du delta i den löpande redovisningsprocessen. Vi jobbar med Visma SPCS program. Har du erfarenhet av Visma är det meriterande men inget krav. God datorvana och god kännedom om Excel är dock ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och den vi söker är en trevlig, serviceinriktad och snabbtänkt person som gillar när många saker händer samtidigt. Det är därför mycket viktigt att du är tålmodig, noggrann och har en trygg och positiv attityd. Du är självgående och tycker om att ta egna initiativ men har också lätt att samarbeta med andra.
Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

 

Förmåner
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på C Företaget. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Din ansökan med CV vill vi ha per post eller mail senast 30 april 2016. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

C Företaget
Börjegatan 11
753 13 Uppsala

eller

ansokan@cforetaget.se

 

Kontaktpersoner
Helena Wallin, tfn 018-511711
Linda Lekzén, tfn 018-511710